1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana’da sahte rapor veren özel hastane hangisi? Kucuksaat.com bakanlığa başvuruda bulundu
Adana’da sahte rapor veren özel hastane hangisi? Kucuksaat.com bakanlığa başvuruda bulundu

Adana’da sahte rapor veren özel hastane hangisi? Kucuksaat.com bakanlığa başvuruda bulundu

Adana'da Gül Altınok'un beraat vererek iletişim kurduğu ve sonrasında eşine sahte rapor aldığı özel hastane sahibi iş insanının ortaya çıkması için kucuksaat.com CİMER'e başvurdu.

A+A-

Geçtiğimiz hafta Adana Adliyesi hakimi Gül Altınok'un gönül ilişkisi yaşadığı iş insanı Servet Leventoğlu'nun yaygın medya üzerinden yaptığı açıklamalar Türkiye genelinde gündem oldu.

Halk TV'de canlı yayına bağlanan Server Leventoğlu'nun"Gül Altınok'un eşi S. Altınok, İzmir Casusluk Davası'ndan daha önce gözaltına alınmıştı. FETÖ'den dolayı da o dönemde ihraç edilmişti. Kendisi Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'a da aşırı tepkiliydi. Adıyaman'da görev süresi boyunca, Gül Hanım'ın daha önce Adana'da dosyasına baktığı ve beraat verdiği Adana'da bir özel hastanenin sahibi olan iş insanı aracılığıyla özel hastaneden aldığı sahte doktor raporlarıyla da Adıyaman'a gitmek istemedi." ifadelerini kullanması sonrasında gözler Adana'da özel hastane sahiplerine çevrildi.

39195.jpg

Kucuksaat.com'un "Skandallar sürüyor: Adana'da Gül Altınok'tan beraat alıp, eşine sahte rapor düzenleyen özel hastane sahibi kim?" başlıklı haberinin Gazeteci Özlem Gürses'in canlı yayınında verilmesine rağmen Adana'da özel hastane sahiplerine sahte raporu Gül Altınok'a kimin verdiğine ilişkin bir soruşturma yapılıp yapılmadığı henüz kamuoyuna yansımadı.

adsiz-tasarim-6.png

Sessizlik sonrasında kucuksaat.com CİMER üzerinden 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu'na binaen başvuruda bulundu.

Kucuksaat.com olarak CİMER'den gelen cevabı kamuoyu ile paylaşacağız.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.