1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Adana sanayisinden TEKNOFEST Adana’ya tek sponsor: Beta Enerji
Adana sanayisinden TEKNOFEST Adana’ya tek sponsor: Beta Enerji

Adana sanayisinden TEKNOFEST Adana’ya tek sponsor: Beta Enerji

Hem enerji hem de teknoloji şirketi olan Beta Enerji, TEKNOFEST Adana’ya sponsor olarak geleceğe verdiği önemle öne çıkmaya devam ediyor.

A+A-

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde 65 bin metrekare alanda enerji sektöründe faaliyet gösteren Beta Enerji, TEKNOFEST Adana 2024’ün planetaryum sponsoru oldu.

Gerek Türkiye’de gerekse Adana’da planetaryum sınıfında tek sponsor olarak dikkat çeken Beta Enerji, Türkiye’nin enerji sektöründe önce çıkan saygın firmaları arasında yer alıyor.

Uzun yıllardır araştırma- geliştirme ve inovasyona yatırım yapan, sektöründe verimli üretim süreci ve kaliteli çözümlere odaklanan Beta Enerji, başlattığı yatırım hamlesiyle ekonomi sektöründe kısa sürede tanınan firmalar arasında yer aldı.. 6 kıtada 62 ülkeye ihracat yapan şirket, Adana OSB’deki 65 bin metrekarelik fabrikanın dışında 130 milyon dolarlık yeni fabrika alanı ile üretimini katlamaya hazırlanıyor.

img-0118.jpeg

Beta Enerji’nin planetaryum sponsorluğu sonrasında alışılagelmiş sponsorluk çeşitlerinin dışında isimlendirilen ‘planetaryum’ Google’da merak edilen aramalar arasında yer alıyor.

img-0119.jpeg

PLANETARYUM NEDİR?

Planetaryum veya gezegenevi, güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve diğer gök cisimlerinin yapay görüntüsünün özel bir yansıtıcı yardımıyla kubbe şeklindeki tavana yansıtıldığı gösteri salonlarına verilen isimdir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.