1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor'da teknik direktör adayları belli oldu: Kim gelecek?
Adana Demirspor'da teknik direktör adayları belli oldu: Kim gelecek?

Adana Demirspor'da teknik direktör adayları belli oldu: Kim gelecek?

Adana Demirspor'da Patrick Kluivert ile yolların ayrılmasının ardından yeni isimlerin belirlendiği ileri sürüldü.

A+A-

Üst üste oynadığı 4 maçta galibiyet yüzü görmeyen ve hanesine 3 beraberlik bir mağlubiyet ekleyen Adana Demirspor’da fatura teknik heyete kesildi. Sezon başında Montella’nın yerine göreve getirilen dünyaca ünlü isim Patrick Kluivert’la yollarını ayıran Lacivert-Mavililer, takımın başına getirmeyi planladığı isimleri belirledi.

Adana Demirspor'dan gelen resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Teknik Direktörümüz sayın Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Kluivert ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Fanatik'te yer alan habere göre; Başkan Murat Sancak ve yönetim kurulu arasında yapılan toplantı sonucunda Fabio Cannavaro, Andrea Pirlo ve Bruno Genesio isimleri üzerinde karar kılındı. Kulüp antrenörü Serkan Damla yönetiminde hazırlıklarına başlayan ve Galatasaray maçına da bu Damla ile çıkacak olan Güney ekibi, bu süreçte de adaylarla görüşmelerini yapacak.

Adaylar arasında şu anda Pirlo’nun daha önde olduğu ifade edilirken Cannavaro ve Genesio ile de görüşüldükten sonra son kararın verileceği ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.