1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana Büyükşehir Belediyesi 12 adet villayı satışa çıkardı
Adana Büyükşehir Belediyesi 12 adet villayı satışa çıkardı

Adana Büyükşehir Belediyesi 12 adet villayı satışa çıkardı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Şambayadı Mahallesi'nde bulunan dubleks villaları satışa çıkardı. 12 adet villanın satış şartları haberimizde...

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Şambayadı Mahallesi'nde mülkü belediyeye ait olan 12 adet dubleks villayı ihale yoluyla satışa çıkardı.

İhale şartları şöyle;

1- Mülkiyeti Belediyemize ait, Adana ili, Çukurova İlçesi Şambayadı Mahallesinde bulunan 11817 ada 2 nolu parselde bulunan, imar planında Taks: 0,20 Kask: 0,40 Yençok 6,75 m Konut Alanı olarak ayrılan dubleks meskenler aşağıdaki listede Blok Numarası, Katı, Bağımsız Bölüm No, Oda Sayısı, Bahçe Büyüklüğü Şerefiye Durumu, Bürüt Alanı, Net Alanı, Hissesi, Villa İnşaat Tamamlanma Oranı (%), Taşınmazın KDV Hariç Muhammen Bedeli, Geçici Teminat Bedeli, İhale tarihi ve İhale Saati belirtilen taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 35/a maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

video-site.png

2- İhale 09.10.2024 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi Yeni Bina (Ana Hizmet Binası) 9. Katta bulunan Encümen Salonunda yapılacaktır.

3-044.jpg

3- İsteklilerden İhaleye katılım için istenecek belgeler:
A) Gerçek Kişilerden istenilecek belgeler
      a) Kanuni ikametgâh belgesi.
      b) Nüfus Cüzdan Sureti veya T.C. kimlik nolu nüfus cüzdan fotokopisi.
      c) Temsil durumunda Noter tasdikli vekâletname.
      ç) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişilerin de vekâleten temsil edilmesi halinde noter tasdikli vekâletname.

6-013.jpg
      d) Adana Büyükşehir Belediyesine sunulmak üzere; 2886 sayılı yasa hükümlerine göre Bankalar ve Özel Finans Kurumlarından alınan Süresiz Limit İçi Teminat Mektubu (Teyit Yazısının İbrazı Gerekir) (Teminat mektubunda; İhale tarihinin, hangi ihale için verildiğini içeren bilgilerin ve ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de yazılması zorunludur.) veya Geçici teminatın nakit yatırılması halinde teminat makbuzu. (2886 sayılı Kanunun 26. Maddesinde belirtilen değerlerden herhangi biri olabilir.)
     e) İstekliler adına vekâleten iştirak ediyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri.
      f) İhaleye girenlerin ve sahibi ya da ortağı olduğu firmaların/ şirketlerin belediyemize vadesi geçmiş vergi, resim, harç ve muaccel borcunun bulunmadığına dair Belediyemiz Mali Hizmetler Daire Başkanlığından alınacak Belediyemize borcu yoktur belgesi.
      g) İhaleye teklif verenlerin, cezalı (yasaklı) olmadıklarına dair yazılı beyanı.
      ğ) İstenen tüm belgeler asıl veya noter tasdikli olmalıdır.

images-4-002.jpeg

B)Tüzel kişilerden istenecek belgeler;
      a)Ticaret Sicili Tasdiknamesi.  (2024 yılı içerisinde alınmış sicil kaydı.)
      b)Yetki Belgesi ve Noter Tasdikli İmza Sirküleri.
      c)Konut alınacağına dair Yönetim Kurulu Kararı.
      ç)Türkiye’de tebligat için adres beyanı.
      d)Tüzel Kişiliği temsilen katılan kişilerden noterden tasdikli vekâletname ile imza sirküleri.
      e) Ayrıca, (3A.c, 3.A.ç, 3.A.d, 3.A.e, 3.A.f, 3.A.g ve 3.A.ğ) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge.

15128.jpg

4- İsteklilerin 9 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 12.00 ‘ye kadar ihale komisyonuna (Belediyemiz Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığına bağlı Encümen Müdürlüğüne) ulaşmış olması kaydıyla yukarıda belirtilen belgelerle birlikte, 2886 sayılı kanun 37. Maddesine göre hazırlayacakları Teklif Mektuplarını vereceklerdir. İhaleye katılacaklar ihale saatinde Adana Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda hazır bulunacaklardır.
5- İhaleye katılan ihale isteklileri, ihale ile ilgili şartnameyi kabul etmiş sayılırlar. Şartname bedelsiz olarak Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığından (Emlak ve İstimlak Şube Müdürlüğü)  temin edilebilir.
6- İhaleye ilişkin bilgiler Adana Büyükşehir Belediyesi Web sayfasında görülebilir.
7- İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
 İlan olunur.
İrtibat: Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Şube Md. Personeli, Murat ELHAZAR. İş Tel: 0 322 455 35 00 -3039

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.