1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 3 Puanın Önemi Büyük: Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçına Bileniyor
3 Puanın Önemi Büyük: Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçına Bileniyor

3 Puanın Önemi Büyük: Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçına Bileniyor

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Adanaspor, ligin 5. haftasında evinde ağırlayacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren Adanaspor, çalışmalarını Çatalan Tesisleri'nde sürdürüyor. Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde gerçekleştirilen antrenman çalışmaları ile Keçiörengücü maçından galibiyetle ayrılmak isteyen Turuncu-Beyazlılar işi sıkı tutuyor. 

 

ANTRENMAN OLDUKÇA YOĞUN GEÇİYOR

Gerçekleşen son antrenman, futbolcuların kondisyonunu geliştirmek amacıyla koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayıp teknik ekibin yönlendirmesiyle oyuncular, dar alanda top kapma ve pas çalışmaları yaparak takım içi uyumu pekiştirdi. Antrenmanın son bölümünde futbolcular, bireysel çalışmalarla performanslarını artırmak için özel programlarını uyguladı.

Ciccolini, futbolcuların fiziksel dayanıklılığını ve teknik becerilerini geliştirmeye odaklandıkları bu antrenman periyodunda, ligin geri kalanına hazır olmaları için yoğun bir çalışma temposu belirlediklerini ifade etti.

 

MAÇ PAZARTESİ GÜNÜ

Açıklanan takvime göre Adanaspor, 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'da Ankara Keçiöğrengücü'nü Yeni Adana Stadyumu'nda ağırlayacak.

Oyuncular ve teknik ekip, vefat eden teknik direktörleri Sol Bamba'ya ithaf etmek için karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyor. 

Kaynak:5OcakGazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.